• Producent: WSIP
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302135873
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Anna Kmiołek
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 288
  • Rok wydania: 2016

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności konieczne do oceny towaroznawczej minimalistycznców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje również zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Dla nauczycieli przystępne są gratisowe materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki