• Producent: FORMAT AB
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788389184313
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: praca zbiorowa
  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Ilość stron: 192
  • Rok wydania: 2010

Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość minimalistycznców i produktów żywnościowych; * Opakowania żywności; * Środki przemywające i dezynfekujące używane w przetwarzaniu żywności; * zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności; * oczekiwania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności, a także materiałami pomocniczymi + Aneks.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki