• Producent: WSIP
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302150401
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Alina Ziaja, Danuta Ławniczak, Renata Szajna
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 368
  • Rok wydania: 2015
Podręcznik asygnowany do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli korzystnych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

precyzyjny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tablicami, rysunkami, co zezwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna. Kelner
ISBN: 9788302150401
Kod paskowy: 9788302150401
Autorzy: Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina
Wydanie: 1
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 20321
Miejscowość: Warszawa
ilość stron: 368
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 17.0x24.0cm
Głębokość (mm): 16
Waga: 0.515
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki