kolor-coba: czarny, rozmiar-coba: 0.92 x 1.53 m, Antyzmęczeniowa mata redukująca ryzyko poślizgnięcia w obszarach zagrożonych rozlaniem tłustych cieczy Wyjątkowo wytrzymała mata wytwarzana w 100% z gumy nitrylowej.
rewelacyjna niepodatność na smary, oleje, tłuszcze i środki chemiczne. Nietrudne czyszczenie - możliwość prania samoczynnego. Genialne do stanowisk przygotowywania żywności i zmywania. Powierzchnia,,krzyżowa" zagwarantuje nieszablonową przyczepność.
Otwory drenujące produktywnie odprowadzają płyny. Higieniczna mata o właściwościach przeciwdrobnoustrojowych. Zniża ryzyko poślizgnięcia na zaolejonych powierzchniach Mata dla gastronomii - K-Mat to nadzwyczajne rozwiązanie w branży przetwórstwa spożywczego.
Mata dostosowana do stanowisk pracowniczych na magazynach żywności, kuchniach, cukierniach, masarniach i wielu innych. Mata wytworzona w 100% z gumy nitrylowej. Gwarantuje to perfekcyjną wytrzymałość na smary, oleje, środki chemiczne, chłodziwa i tłuszcze.
Układ powierzchni „krzyżowej" podnosi parametry przeciwpoślizgowe. Temperatura robocza: od -20°C do +70°C. Otwory drenujące w matach ułatwiają odprowadzanie cieczy. Wzmacniane, fazowane krawędzie redukują ryzyko potknięcia.
Mata z gumy nitrylowej do obszarów podatnych na niewiele znaczące skażenia (np. Wióry). Dodatek nitrylu dla wysokiej oporności na oleje i chemikalia. Doskonała do zakładów produkcji i przetwórstwa żywności, wyjątkowa oporność na tłuszcze i detergenty.
Łatwe czyszczenie - możliwość prania samoczynnego. Podniesiony wzór powierzchni dla uzyskania unikatowej oporności na poślizg (przetestowana zgodnie z DIN 51130). Otwory drenujące upraszczają odprowadzanie rozlanych cieczy i niepokaźnych skażeń.
właściwości antybakteryjne sprawiają,pasuje do wykorzystywania w przemyśle spożywczym. Sprawdź na stronie producenta matę antypoślizgową K-Mat.