kolor-coba: czarny, wymiar-coba: 0.92 x 2.9 m, Antyzmęczeniowa mata redukująca ryzyko poślizgnięcia w obszarach zagrożonych rozlaniem tłustych cieczy Wyjątkowo wytrzymała mata tworzona w 100% z gumy nitrylowej.
znakomita odporność na smary, oleje, tłuszcze i środki chemiczne. Przystępne czyszczenie - możliwość prania samoczynnego. Świetne do stanowisk przygotowywania żywności i zmywania. Powierzchnia,,krzyżowa" zagwarantuje nieszablonową przyczepność.
Otwory drenujące produktywnie odprowadzają płyny. Higieniczna mata o właściwościach przeciwdrobnoustrojowych. Ogranicza ryzyko poślizgnięcia na zaolejonych powierzchniach Mata dla gastronomii - K-Mat to wspaniałe rozwiązanie w branży przetwórstwa spożywczego.
Mata przypasowana do stanowisk pracowniczych na magazynach żywności, kuchniach, cukierniach, masarniach i wielu innych. Mata wytworzona w 100% z gumy nitrylowej. Zagwarantuje to wyśmienitą wytrzymałość na smary, oleje, środki chemiczne, chłodziwa i tłuszcze.
Układ powierzchni „krzyżowej" podciąga właściwości antypoślizgowe. Temperatura robocza: od -20°C do +70°C. Otwory drenujące w matach upraszczają odprowadzanie cieczy. Wzmacniane, fazowane krawędzie redukują ryzyko potknięcia.
Mata z gumy nitrylowej do obszarów podatnych na niewielkie skażenia (np. Wióry). Dodatek nitrylu dla wysokiej oporności na oleje i chemikalia. Genialna do zakładów produkcji i przetwórstwa żywności, nieszablonowa wytrzymałość na tłuszcze i detergenty.
Łatwe czyszczenie - możliwość prania automatycznego. Podniesiony wzór powierzchni dla uzyskania wyjątkowej wytrzymałości na poślizg (przetestowana zgodnie z DIN 51130). Otwory drenujące upraszczają odprowadzanie rozlanych cieczy i niewielkich zanieczyszczeń.
atrybuty antybakteryjne sprawiają,nadaje się do użytkowania w przemyśle spożywczym. Sprawdź na stronie producenta matę przeciwpoślizgową K-Mat.