• Producent: Prismafood
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii

Prasa do pizzy producenta Prismafood, asygnowana do wałkowania ciasta na pizzę o maksymalnej średnicy 50 cm. Urządzenie ma niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej. Maksymalna gramatura ciasta przed rozwałkowaniem powinna wynosić 700-750 gram. Płyty wałkujące produkowane ze stali chromowanej. Maksymalny rozstaw płyt wynosi 110-115 mm. Regulacja grubości placka ustawiana za pomocą dźwigni. Ruchoma osłona z przodu urządzenia zagwarantuje bezpieczeństwo podczas pracy z urządzeniem. Urządzenie ma też regulację czasu prasowania ciasta. Maksymalna temperatura podgrzania talerzy wynosi 170 °C.

wydajność prasy wynosi 360 podkładów do pizzy na godzinę.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii