Pad cieplny zamienia charakterystyczną torbę w torbę podgrzewaną. Asygnowany do torby T4M - na pudełka 40x40 cm. Stworzony z aluminiowej płyty, co dodatkowo usztywnia torbę. Można go wyjąć i z...
zestaw mebli ze stołem i 4 krzesłami. Stół ma trwały i nieskomplikowany w czyszczeniu blat. Krzesła można sztaplować, są miękko wyściełane, a z tyłu posiadają uchwyty. Użyteczny pakiet do stołówek,...
fachowy piec do pizzy 2-poziomowy E-18. Piec przeznaczony do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 18 blach z pizzą (po 9 do każdej komory). Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej...
profesjonalny piec do pizzy 2-poziomowy E-12. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 12 blach z pizzą (po 6 do każdej komory). Front pieca produkowany ze stali...
Nóż standardowy stalowy do krajalnicy Ma-Ga 210p. W swojej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych oraz akcesoriów producenta MaGa. Na dodatek...
Rożen (rożno) elektryczny ADA-E 12R wytwarzany ze stali nierdzewnej przeznaczony do pieczenia kurczaków, szynek itp. Jednorazowy wsad 12 sztuk. Rożen ma 4 widelce o długości 54,5 cm każdy. Uwaga:...
Rożen (rożno) gazowy ADA-1R wykonany ze stali rdzoodpornej dedykowany do pieczenia ryb. Jednorazowy pełny wsad 11 sztuk. Małe zużycie gazu przy niedługim czasie pieczenia powoduje, że jest to...
Nóż typowy stalowy do krajalnicy Ma-Ga 310p. W swojej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment sprzętów gastronomicznych, a także akcesoriów producenta MaGa. Na dodatek...
Termos Cambro LCD 250 asygnowany do transportu i przechowywania gorących albo zimnych napojów. Wyprodukowany z stanowczo niepodatnego na zniekształcenia i uderzenia tworzywa. Nadzwyczajną izolację...
Termos Cambro asygnowany do transportu i przechowywania gorących lub zimnych napojów. Wytwarzany z bardzo opornego na zniekształcenia i uderzenia tworzywa. Idealną izolację termiczną gwarantuje...
Termos Cambro o obszerności 12,7 l przeznaczony do transportu zupy. Tworzony z bardzo wytrzymałego na zniekształcenia i uderzenia tworzywa. Perfekcyjną izolację termiczną zapewnia pianka...
Elektryczny kocioł warzelny KE-150.8 o pojemności 150 l jest urządzeniem wolno stojącym przeznaczonym do wyjątkowo pokaźnych placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe...
mistrzowski piec do pizzy 2-poziomowy E-8. Piec asygnowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 8 blach z pizzą (po 4 do każdej komory). Front pieca stworzony ze stali...
profesjonalny piec do pizzy E-6. Piec asygnowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 6 blach z pizzą. Front pieca produkowany ze stali nierdzewnej - boki malowane proszkowo....
mistrzowski piec do pizzy E-9. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 9 blach z pizzą. Front pieca produkowany ze stali rdzoodpornej - boki malowane proszkowo. Piec...
fachowy piec do pizzy E-4. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 4 blachy z pizzą. Front pieca tworzony ze stali rdzoodpornej - boki malowane proszkowo. Piec ma...
Rożen (rożno) elektryczny ADA-E 6R wytwarzany ze stali nierdzewnej dedykowany do pieczenia kurczaków, szynek itp. Jednorazowy wsad 6 sztuk. Rożen ma 2 widelce o długości 54,5 cm każdy. Uwaga: Na...
Nóż standardowy stalowy do krajalnicy Ma-Ga 612p. W swej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych, a także akcesoriów producenta MaGa. W dodatku...
Podstawa pod piece SMEG ALFA420 i ALFA1035 pomieści 4 blachy 60x40 lub 4 pojemniki GN 1/1. Odległość pomiędzy prowadnicami wynosi 7 cm. Podstawy wytwarzane ze stali rdzoodpornej. Uwaga: artykuł na...
Profesjonalna frytownica nablatowa producenta Bartscher to nadzwyczajne rozwiązanie do przygotowywania chrupiących frytek i innych smażonych przysmaków. Dzięki szerokiej komorze o pojemności 11...
Sitko do maszynki do mielenia mięsa PA-12, a także PI-12. Oczka o średnicy 2 mm. Uwaga: Na zdjęciu pokazujemy przykładowe sitko.
Sitko do maszynki do mielenia mięsa PA-12 oraz PI-12. Srednica oczek wynosi 6 mm. Uwaga: Na zdjęciu przedstawiamy przykładowe sitko.
Sitko do maszynki do mielenia mięsa PA-12, a także PI-12. Średnica oczek wynosi 4,5 mm. Uwaga: Na zdjęciu przedstawiamy przykładowe sitko.
Sitko do maszynki do mielenia mięsa PA-12 oraz PI-22. Średnica oczek 3 mm. Uwaga: Na zdjęciu przedstawiamy przykładowe sitko.