Przechowywać w piwnicy do 10 lat. Nie trzeba dekantować przed podaniem.W latach 70-tych Charles Audoin podjął odważną decyzję o zaprzestaniu sprzedaży winogron lokalnym kupcom i rozpoczęciu produkcji win pod własnym nazwiskiem.
W ciągu następnych kilku dekad rozwinął rodzinną posiadłość ze skromnych 2,5 hektara do 14 hektarów rozłożonych na jednych z najlepszych działek w trzech wioskach tworzących apelację Marsannay.Charles niedawno przekazał prowadzenie domeny piątemu pokoleniu, swojemu synowi Cyrilowi, który wniósł nową młodzieńczą pasję do tej butikowej rodzinnej winiarni, która została nazwana "punktem odniesienia Marsannay" przez Wine Advocate.
Wszystkie rodzinne winnice są uprawiane organicznie bez certyfikacji, a wina są butelkowane bez klarowania i filtracji, by pokazać naturalne piękno winogron. Ten urodziwy czerwony burgund nosi imię babci Cyrila i jest tworzony z najkorzystniejszych owoców Pinot Noir z każdego rocznika.
wyszukane i wyrafinowane w nosie z dużą ilością dojrzałych czerwonych owoców i ziemistymi nutami suszonych ziół i runa leśnego, to czerwone wino jest świetnym winem do przechowywania w piwnicy poprzez kilka kolejnych lat albo do połączenia z tradycyjnym coq au vin w zimowy wieczór.