• Producent: Giesser Messer
  • Kategoria: Noże kuchenne
  • Rodzaj: do filetowania
  • Długość noża: 180 mm

Nóż do filetowania producenta Giesser Messer to fachowe narzędzie wytworzone z myślą o starannym filetowaniu ryb i mięsa. Dzięki wysokiej jakości ostrzu i poręcznemu uchwytowi, nóż zapewnia wygodę i sprawność pracy w każdej kuchni.

właściwości towaru:

  • Ostrze produkowane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowane próżniowo do twardości 56-57 HRC, co gwarantuje wytrzymałość i długotrwałą ostrość
  • Wysoko polerowana powierzchnia ostrza gwarantująca maksymalną odporność na rdzę i wytrzymałość krawędzi tnącej
  • Wąskie i półelastyczne ostrze, które idealnie nadaje się do precyzyjnego filetowania
  • Prosty zarys ostrza nieskomplikowane prowadzenie noża w trakcie filetowania
  • użyteczny uchwyt stworzony z elastomeru termoplastycznego (TPE), gwarantujący pewny chwyt i zmniejszający ryzyko wyślizgnięcia się noża


mocne strony noża do filetowania:

  • Wąskie, półelastyczne ostrze umożliwia precyzyjne cięcia, co jest potrzebne w trakcie filetowania ryb i mięsa
  • funkcjonalny uchwyt z antypoślizgowym wykończeniem gwarantuje komfort i bezpieczeństwo pracy, nawet podczas długofalowego stosowania
  • Wysoka niepodatność na rdzę i odporność ostrza powodują, iż nóż będzie służył poprzez dużo lat, nawet przy intensywnym stosowaniu.

Nóż do filetowania Giesser Messer to niezbędne narzędzie w każdej mistrzowskiej kuchni. Dzięki solidnej konstrukcji i przemyślanemu designowi, zapewnia najwyższą jakość cięcia i długofalowy komfort pracy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Noże kuchenne