• Producent: Giesser Messer
  • Kategoria: Noże kuchenne
  • Rodzaj: do filetowania
  • Długość noża: 180 mm

Nóż do filetowania firmy Giesser Messer to mistrzowskie narzędzie wytwarzane z myślą o precyzyjnym filetowaniu ryb i mięsa. Dzięki wysokiej jakości ostrzu i poręcznemu uchwytowi, nóż gwarantuje wygodę i sprawność pracy w każdej kuchni.

atrybuty towaru:

  • Ostrze tworzone z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowane próżniowo do twardości 56-57 HRC, co zagwarantuje solidność i długotrwałą ostrość
  • Wysoko polerowana powierzchnia ostrza zapewniająca maksymalną wytrzymałość na rdzę i wytrzymałość krawędzi tnącej
  • Wąskie i półelastyczne ostrze, które znakomicie pasuje do skrupulatnego filetowania
  • Prosty kształt ostrza proste prowadzenie noża w trakcie filetowania
  • użyteczny uchwyt tworzony z elastomeru termoplastycznego (TPE), zapewniający pewny chwyt i zmniejszający ryzyko wyślizgnięcia się noża
  • rękojeść w odcieniu niebieskim


zalety noża do filetowania:

  • Wąskie, półelastyczne ostrze zezwala na skrupulatne cięcia, co jest potrzebne w trakcie filetowania ryb i mięsa
  • funkcjonalny uchwyt z przeciwpoślizgowym wykończeniem gwarantuje komfort i bezpieczeństwo pracy, nawet podczas długotrwałego stosowania
  • Wysoka niepodatność na rdzę i odporność ostrza sprawiają, że nóż będzie służył poprzez niemało lat, choćby przy intensywnym używaniu.

Nóż do filetowania Giesser Messer to potrzebne narzędzie w każdej profesjonalnej kuchni. Dzięki mocnej konstrukcji i przemyślanemu designowi, gwarantuje najwyższą jakość cięcia i długotrwały komfort pracy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Noże kuchenne