Nożem do wędlin ZWILLING® Gourmet bez cienia wysiłku pokroją Państwo każde mięso. Plastry, paski czy kostka – dla tego 16 – centymetrowego ostrza tworzonego z najwyższej jakości stali rdzoodpornej nie ma to najmniejszego znaczenia.
dzięki czemu niezwykłemu pomocnikowi łatwo i błyskawicznie wyczarują Państwo najsmaczniejsze potrawy mięsne, rozpieszczając tym samym swych najbliższych. Ostre ostrza noży ZWILLING® Gourmet wykute zostały z jednego kawałka specjalnej stali, hartowanej technologią FRIODUR®.
To, a także stabilne połączenie węgla i chromu czyni je niezwykle trwałymi, elastycznymi oraz nadaje nieszablonowych atrybuty tnących Potrójnie nitowane uchwyty noży ZWILLING® zostały komfortowo uformowane i wytwarzane z wysmakowanego, czarnego tworzywa sztucznego.
dzięki czemu perfekcyjnie sprawdzają się one nawet przy wielogodzinnej pracy i nieprzeciętnie leżą w dłoni. Z tym lekkim,jednocześnie trwałym i opornym nożem każda przygotowana poprzez Państwa kolacja zachwyci choćby najistotniej wymagających gości.
atrybuty SZCZEGÓLNE Hartowane lodem ostrze FRIODUR® zagwarantuje szczególną wytrzymałość i odporność krawędzi tnącej nieszablonowa stal nierdzewna ZWILLING® Sonderschmelze gwarantuje stabilność, wytrzymałość na korozję,jednocześnie komfortową elastyczność Lekkość noża powoduje, że jest on bardzo poręczny i wspaniale się prowadzi ergonomiczny, trójnitowy uchwyt z tworzywa nienaturalnego oznaczony logo ZWILLING® gwarantuje niemęczącą i pewną pracę nawet poprzez długie godziny wymiary Długość ostrza: 16 cm 20 cm Długość uchwytu: 11.5 cm 11 cm Szerokość ostrza: 0.2 cm 0.2 cm Szerokość uchwytu: 2 cm 1.9 cm Wysokość: 3 cm 3 cm Masa: 0.12 kg 0.14 kg