Żeliwna patelnia TRENTO Tramontina to znakomite narzędzie do chrupiącego smażenia mięsa i warzyw. Dzięki równomiernemu rozprowadzaniu i utrzymywaniu ciepła, zagwarantuje trafne rezultaty smażenia. Patelnia jest niepodatna na wysokie temperatury i nadaje się do wszystkich rodzajów płyt cieplnych, w tym indukcyjnych.
Główne właściwości:
- Materiał: wyprodukowana z wysokiej jakości żeliwa, co zagwarantuje solidność i wspaniałe atrybuty smażenia.
- Równomierne rozprowadzanie ciepła: Dzięki właściwościom żeliwa, patelnia równomiernie rozprowadza i utrzymuje ciepło, co gwarantuje nadzwyczajne rezultaty kulinarne.
- wytrzymałość na wysokie temperatury: Patelnia nadaje się do użytku w piekarniku w temperaturze do 260°C.
- Uchwyt: zaopatrzona w uchwyt ze stali rdzoodpornej, który gwarantuje wygodę i bezpieczeństwo podczas wykorzystywania.
- Kompatybilność: nadaje się do wszelkich typów płyt grzejnych, w tym elektrycznych, ceramicznych, gazowych i indukcyjnych.
- Kolor: Czarny, co nadaje patelni elegancki wygląd.
- Jest to największy dostępny wymiar tego modelu co gwarantuje jeszcze lepszą okazję do gotowania choćby pokaźniejszych dań dla całej rodziny.
Patelnia żeliwna TRENTO Tramontina to bezusterkowe i wszechstronne narzędzie kuchenne, które stanie na wysokości zadania w każdej kuchni. Dzięki mocnej konstrukcji i wyjątkowym właściwościom smażenia, patelnia ta zapewnia rewelacyjne rezultaty kulinarne zawsze. Nadzwyczajna równocześnie do domowego wykorzystania, jak i jako upominek dla każdego miłośnika gotowania, patelnia TRENTO Tramontina pozwoli radować się nieszablonowymi potrawami przez niemało lat.