• Producent: RM Gastro
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy D-12 P na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Elektroniczny panel sterowania - umożliwiający m.in. Zaprogramowanie opóźnionego startu, zakończenia pieczenia dla każdej komory oddzielnie, dwa programy pracy.

Energooszczędne grzałki górne - dla skrupulatniejszego i szybszego pieczenia. Wewnętrzne oświetlenie halogenowe. Cała komora wyłożona płytami szamotowymi. Płyty szamotowe dolne ActiveStone o grubości 22 mm. Płyty szamotowe górne i boczne konwencjonalne. Cyfrowy termometr. Dostosowywane odprowadzenie pary.

Piec zaprojektowany i produkowany, żeby pracować z najwyższą produktywnością i produktywnością. Szybkie nagrzewanie. Prosty dostęp do części - nieskomplikowana konserwacja i czyszczenie. Front ze stali rdzoodpornej, obudowa ze stali malowanej. Termostat regulacji temperatury niezależny dla górnych i dolnych grzałek. Wentylator chłodzący rozszerza komfort pracy.

Uwaga:

Montaż urządzenia musi być produkowany przez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia oraz dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne