• Producent: RM Gastro
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy P-12 L na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Grzałki w każdej komorze - 2 górne i 2 dolne. Komora stworzona ze stali rdzoodpornej. Płyty szamotowe górne i dolne. Cyfrowy termometr. Oświetlenie komory. Dostosowywane odprowadzenie pary. Tłoczone dobrze uszczelnione drzwiczki.

Uwaga:

Montaż urządzenia musi być tworzony poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne