• Producent: RestoQuality
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do pizzy 2-komorowy TOP D 66 XL marki RestoQuality o niskim zużyciu energii i wysokiej skuteczności. Front pieca wytworzony ze stali rdzoodpornej i stali powlekanej. Drzwi posiadają okienko ze szkła hartowanego i folii niskoemisyjnej, co ogranicza utratę ciepła. Specjalnie wyprofilowana pokrywa niweluje spadki temperatury w komorze podczas otwierania drzwi. Dodatkowa uszczelka w drzwiach lepszą izolację komory. Piec instynktowne elektroniczne sterowanie z wyświetlaczem cyfrowym oraz termometr upraszczający kontrolowanie temperatury w komorze pieczenia. Grzałki mają oddzielne termostaty i sterowanie. Zakres temperatury pieca wynosi od 50 do 450°C. W komorze zamontowane oświetlenie halogenowe. Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory. Piec ma regulację poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina. Dodatkowym atutem jest mikro okap zamontowany nad drzwiami, który obniża wyciąganie się ciepła z pieca przy otwieraniu drzwi.

Piec pomieści 12 pizz o śr. 36 cm.
Urządzenie dostarczane bez kabla i wtyczki. Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką za uzupełniającą opłatą. O szczegóły zapytaj w Dziale Handlowym.
Możliwość dokupienia górnych płyt szamotowych (XL 66 R)

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne