• Producent: RestoQuality
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do pizzy 2-komorowy TOP D 66 XL/L spory marki RestoQuality o niskim zużyciu energii i wysokiej produktywności. Front pieca wyprodukowany ze stali nierdzewnej i stali powlekanej. Drzwi mają okienko ze szkła hartowanego i folii niskoemisyjnej, co ogranicza utratę ciepła. Specjalnie wyprofilowana pokrywa niweluje spadki temperatury w komorze podczas otwierania drzwi. Dodatkowa uszczelka w drzwiach lepszą izolację komory. Piec ma inteligentne elektroniczne sterowanie, cyfrowy , a także termometr ułatwiający kontrolowanie temperatury w komorze pieczenia. Grzałki posiadają oddzielne termostaty i sterowanie. Zakres temperatury pieca wynosi od 50 do 450°C. W komorze zamontowane oświetlenie halogenowe. Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory. Piec posiada regulację poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina. Dodatkowym atutem jest mikro okap zamontowany nad drzwiami, który ogranicza wydobywanie się ciepła z pieca przy otwieraniu drzwi.

Piec pomieści 12 pizz o śr. 36 cm.
Urządzenie dostarczane bez kabla i wtyczki. Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką za uzupełniającą opłatą. O detale zapytaj w Dziale Handlowym.
Możliwość dokupienia górnych płyt szamotowych (XL 6L R)

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne