Piec do pizzy 2-komorowy TOP 66 XL firmy RestoQuality o niskim zużyciu energii i wysokiej efektywności. Front pieca wytwarzany ze stali nierdzewnej i stali powlekanej. Drzwi posiadają okienko ze szkła hartowanego i folii niskoemisyjnej, co obniża utratę ciepła. Specjalnie wyprofilowana obudowa niweluje spadki temperatury w komorze w trakcie otwierania drzwi. Dodatkowa uszczelka w drzwiach ulepszoną izolację komory. Piec posiada manualne sterowanie i termometr usprawniający kontrolowanie temperatury w komorze pieczenia. Grzałki mają oddzielne termostaty i sterowanie. Zakres temperatury pieca wynosi od 50 do 400°C. W komorze zamontowane oświetlenie halogenowe. Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory. Piec ma regulację poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina. Dodatkowym atutem jest mikro okap zamontowany nad drzwiami, który obniża wydobywanie się ciepła z pieca przy otwieraniu drzwi.
Uwaga:
produkt na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.