• Producent: RestoQuality
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec do pizzy 2-komorowy TOP 66 XL/L spory producenta RestoQuality o niskim zużyciu energii i wysokiej skuteczności. Front pieca stworzony ze stali nierdzewnej i stali powlekanej. Drzwi mają okienko ze szkła hartowanego i folii niskoemisyjnej, co obniża utratę ciepła. Specjalnie wyprofilowana obudowa niweluje spadki temperatury w komorze w trakcie otwierania drzwi. Dodatkowa uszczelka w drzwiach udoskonaloną izolację komory. Piec ma manualne sterowanie, a także termometr usprawniający kontrolowanie temperatury w komorze pieczenia. Grzałki posiadają oddzielne termostaty i sterowanie. Zakres temperatury pieca wynosi od 50 do 400°C. W komorze zamontowane oświetlenie halogenowe. Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory. Piec ma regulację poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina. Dodatkowym atutem jest mikro okap zamontowany nad drzwiami, który zniża wyciąganie się ciepła z pieca przy otwieraniu drzwi.

Piec pomieści 12 pizz o śr. 36 cm.
Urządzenie dostarczane bez kabla i wtyczki. Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką za dodatkową opłatą. O szczegóły zapytaj w Dziale Handlowym.
Możliwość dokupienia górnych płyt szamotowych (XL 6L R)

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne