• Producent: Eka
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro Compact to nowoczesne rozwiązanie doskonałe dla kuchni o ograniczonej przestrzeni, stanie na wysokości zadania równocześnie jako główny, jak i dodatkowy sprzęt w mistrzowskim otoczeniu. Instynktowne, elektroniczne sterowanie przez 7-calowy wyświetlacz pozwoli na nietrudne ustawienie parametrów gotowania, upraszczając pracę.

parametry towaru:

  • Airflowlogic™ – lepsza cyrkulacja powietrza dzięki postępowej osłonie wentylatora.
  • Humilogic™ – system nawilżania podający wodę bezpośrednio z wentylatora, zmniejsza zużycie wody przy zachowaniu wysokiego poziomu wilgoci.
  • Sonda 1-punktowa, umożliwiająca stałą kontrolę temperatury wewnątrz potraw.
  • samoczynny system myjący z 4 programami ( Eco, Normalny, Instensywny, Płukanie).
  • Pre-Heating, Holding i Cool Down – funkcje gwarantujące szybkie nagrzanie, utrzymanie oraz zmniejszenie temperatury, w zależności od potrzeb.
  • Proofer i Holding Cabinet – możliwości zamiany pieca w komorę rozrostu lub szafę bankietową.
  • Programowalność: Opcja zapisania do 100 programów gotowania z maksymalnie 10 krokami każdy.
  • Regulacja wentylatora: Trzy szybkości wentylatora (1500–2800 obr./min) dopasowane do najróżniejszych potraw.
  • Wytwarzanie pary poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki, z 10-cio stopniowa regulacją stopnia zaparowania.
  • Delta T Cooking: udoskonalona metoda gotowania z sondą. Niezwykle przydatna przy pieczeniu większych porcji mięsa. System samoczynnie utrzymuje niewielką różnicę między temperaturą w komorze, a środkiem potrawy dzięki czemu potrawa jest równomiernie ugotowana.
  • USB: Port do nieskomplikowanego przesyłania programów, wyśmienity dla kuchni sieciowych.
  • Komora pieca stworzona z wytrzymałej stali rdzoodpornej AISI 304 z zaokrąglonymi narożnikami dla prostego czyszczenia.
  • Podwójne, przeszklone drzwi z blokadą otwarcia w 4 pozycjach ( przy 60˚, 90˚, 120˚ oraz 180˚) dla ochrony przed oparzeniami.
  • sprawność: 90–120 dań dziennie.
  • Czas pracy: Do 11 godzin i 59 minut lub tryb pracy ciągłej.
  • Zasilanie: Wymaga podłączenia do prądu, wody uzdatnionej i kanalizacji (wymagana jest instalacja poprzez elektryka).

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro Compact to rewelacyjne połączenie innowacyjnych funkcji, trwałości i wydajności, które stanie na wysokości zadania każdej fachowej kuchni.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne