• Producent: Eka
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro Compact to nowoczesne rozwiązanie doskonałe dla kuchni o ograniczonej przestrzeni, stanie na wysokości zadania równocześnie jako główny, jak i dodatkowy sprzęt w fachowym otoczeniu. Intuicyjne, elektroniczne sterowanie poprzez 7-calowy ekran pozwoli na nieskomplikowane ustawienie parametrów gotowania, upraszczając pracę.

parametry towaru:

  • Airflowlogic™ – ulepszona cyrkulacja powietrza dzięki nowoczesnej osłonie wentylatora.
  • Humilogic™ – system nawilżania podający wodę bezpośrednio z wentylatora, ogranicza zużycie wody przy zachowaniu wysokiego poziomu wilgoci.
  • Sonda 1-punktowa, umożliwiająca stałą kontrolę temperatury we wnętrzu potraw.
  • automatyczny system przemywający z 4 programami ( Eco, Normalny, Instensywny, Płukanie).
  • Pre-Heating, Holding i Cool Down – funkcje zapewniające prędkie nagrzanie, utrzymanie oraz zmniejszenie temperatury, w zależności od potrzeb.
  • Proofer i Holding Cabinet – możliwości zamiany pieca w komorę rozrostu albo szafę bankietową.
  • Programowalność: Opcja zapisania do 100 programów gotowania z maksymalnie 10 krokami każdy.
  • Regulacja wentylatora: Trzy szybkości wentylatora (1500–2800 obr./min) dobrane do najróżniejszych potraw.
  • Wytwarzanie pary przez bezpośredni natrysk wody na grzałki, z 10-cio stopniowa regulacją stopnia zaparowania.
  • Delta T Cooking: lepsza metoda gotowania z sondą. Istotnie przydatna przy pieczeniu większych porcji mięsa. System samoczynnie utrzymuje niewielką różnicę między temperaturą w komorze, a środkiem potrawy dzięki czemu potrawa jest równomiernie ugotowana.
  • USB: Port do nietrudnego przesyłania programów, rewelacyjny dla kuchni sieciowych.
  • Komora pieca produkowana z wytrzymałej stali nierdzewnej AISI 304 z zaokrąglonymi narożnikami dla nieskomplikowanego czyszczenia.
  • Podwójne, przeszklone drzwi z blokadą otwarcia w 4 pozycjach ( przy 60˚, 90˚, 120˚ oraz 180˚) dla ochrony przed oparzeniami.
  • skuteczność: 54–72 dań dziennie.
  • Czas pracy: Do 11 godzin i 59 minut albo tryb pracy ciągłej.
  • Zasilanie: Wymaga podłączenia do prądu, wody uzdatnionej i kanalizacji (wymagana jest instalacja poprzez elektryka).

Piec konwekcyjno-parowy Millennial Black Mask Gastro Compact to nieprzeciętne połączenie innowacyjnych funkcji, trwałości i efektywności, które stanie na wysokości zadania każdej fachowej kuchni.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne