• Producent: Takeshi Saji
  • Kategoria: Noże kuchenne
  • Długość noża: 170 mm
Mistrz Takeshi Saji - YBB Santoku Bunka 17cm

Nóż ręcznie kuty poprzez japońskiego Mistrza Takeshi Saji. Rękojeść z żółtej byczej kości. Profesjonalna kolekcja YBB dla pasjonatów gotowania.

  • 1 uniwersalny japoński nóż Bunka - krojenie mięs, ryb, warzyw i owoców, a trójkątny zarys końcówki nad wyraz przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb i mięs.
  • stal rdzeń VG10 - 61 ręcznie warstw kutych
  • twardość 61° Rockwell
  • długość ostrza - 17mm
  • długość pełna - 295mm
  • szerokość klingi - 48mm
  • grubość klingi - 2,1mm
  • waga: 214g
  • wytworzone w Japonii

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Noże kuchenne