Ostrzałka elektryczna, 3 stopniowa z diamentowymi dyskami, białaElektryczna ostrzałka do noży 130 Professional Chef‘sChoice® łączy w sobie dyski pokryte ścierniwem diamentowym oraz progresywną technikę ostrzenia, dając najostrzejsze i najtrwalsze ostrza spomiędzy wszystkich przystępnych na rynku ostrzałek.
dzięki temu urządzeniu wszystkie Twoje noże będą ostre jak brzytwa. Ponowne zaostrzenie noży, raz naostrzonych przy pomocy modelu 130 zajmuje mniej niż minutę.asygnowana do ostrzenia noży europejskich, noży japońskich, noży kieszonkowych, noży santoku, noży do chleba, noży do filetowania.
Do ostrzy: gładkich, falistych (III stopień). II stopień buduje mikroskopijne ząbki, co ułatwia krojenie włóknistych produktów, jak mięso. 3 poziomów: I – Diamentowe dyski służą do prędkiego doostrzania noży;II – Miniaturowa stalka z możliwością przekręcania i ostrzenia w nowym miejscu pręta (28 poziomów, każdy wystarcza na kilka tysięcy wykorzystać); III – Dyski wygładzające służą do polerowania.cechy artykułu:Napęd elektryczny, Diamentowe materiały ścierne, Magnetyczne prowadnice ustalają korzystny kąt ostrzenia (20°), pokrywa stworzona z tworzywa, Cztery stopki antypoślizgowe, łatwa w obsłudze, Długość pierwszego ostrzenia około 1 minuty, ponowne trwa około 10 sekund, Przed użyciem, zaleca się umycie noża albo wytarcie go czystą ściereczką --//--CharakterystykaRodzaj Ostrzałka elektryczna kolor Czarny, Biały MateriałyMateriał Tworzywo sztuczne Materiał ostrza Diamentowe dyski Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 0,125