od 224,16 PLN
oszczędzasz do 32%
Kto choć raz w życiu używał w kuchni naprawdę ostrego noża, ten nadzwyczajnie rozumie fascynację doskonałym sprzętem.choćby najkorzystniejsze ostrze z czasem traci swoje atrybuty tnące. Utrzymanie jakości w przypadku noży jest jednym z najistotniejszych czynników umilających codzienną pracę w kuchni.
Kluczowy jest szlif. Ale zanim zaintrygowany tematem zaczniesz przeszukiwać najdalsze zakątki Internetu, spokojnie przeczytaj tekst do końca. Ostrzałka do noży Zwilling V-Edge gwarantuje mistrzowskie ostrzenie w domowych warunkach.
Jej mechanizm ostrzący jest ekstremalnie prosty i absolutnie sprawny. Ostrze należycie szlifowanego noża powinno od dołu do góry układać się w literę V. Dzięki ukształtowanym w ten sposób kamieniom ceramicznym szlifowane jest ono równo na całej długości bez ryzyka uszkodzenia.
Dla noży europejskich i japońskich przystępne są wymienne adaptery o różnych kątach, które, jeśli akurat nie są używane, mogą być przechowywane w wygodnym schowku u spodu urządzenia. Ich wymiana jest banalnie prosta i nie wymaga pomocy specjalisty.
Poza niezwykłą funkcjonalnością, ostrzałka V-Edge odznacza się niepowtarzalnym designem i najwyższą jakością wykonania, dzięki temu już na pierwszy rzut oka widać, iż jest naprawdę korzystnym narzędziem. Zamiast za każdym razem chować ją do szafy, może stać na blacie urozmaicając i zdobiąc wyposażenie każdej kuchni, będąc pod ręką w trakcie przygotowania wszelkich rutynowych posiłków.
Dzięki ostrzałce Zwilling V-Edge Wasze noże zawsze będą profesjonalnie naostrzone, ciesząc przy każdym użyciu. Atrybuty SZCZEGÓLNE wspaniałe rezultaty ostrzenia prosta w użyciu Wymienne adaptery kątowe do noży europejskich albo japońskich 2 kamienie szlifierskie o zróżnicowanych wymiarach ziarna (#160, a także #360) innowacyjny, srebrno-czarny design rozmiary Długość: 8.1 cm Szerokość: 20.2 cm Wysokość: 20.9 cm Masa: 1.05 kg