• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Kocioł warzelny elektryczny 100L, 21,5kW z kranem spustowym Średnica zbiornika: 600 mm, głębokość: 400 mm. 2-calowy zawór spustowy. Wytwarzane ze stali rdzoodpornej AISI 304 z dostosowywanymi nóżkami ze stali nierdzewnej. Zbiornik głęboko tłoczony wyprodukowany ze stali rdzoodpornej AISI 304, zaopatrzony w wyjmowany filtr siatkowy. Kran z wodą do napełniania zbiornika. Głęboko tłoczona pokrywa z zawiasami i sprężyną skrętową do stopniowego zamykania i otwierania. Ogrzewanie pośrednie przy pomocy zbiornika z podwójnym płaszczem. Napełnianie wodą poprzez jeden kran, drugi pełniący funkcję przelewu w celu sprawdzenia stopnia napełnienia. Kontrola ciśnienia podwójnego płaszcza za pomocą zaworu 0,5 BAR, łącznie z manometrem i zaworem podciśnieniowym. Ogrzewanie elektryczne za pomocą rezystorów zanurzeniowych w podwójnej bańce, wyposażone w regulator energii i termostat bezpieczeństwa. Urządzenia wytworzone zgodnie z obowiązującymi normami (CE). --//--CharakterystykaRodzaj Kocioł stacjonarny Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 21,5 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Kran spustowy TAK seria / linia Modular Maxima 900+ pojemnościPojemność (L) 100 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 900 Szerokość (mm) 800 Wysokość (mm) 920

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne