• Producent: Forgast
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec konwekcyjny z naparowaniem komory marki Forgast wytworzony ze stali rdzoodpornej. Nawilżanie ręczne - przycisk na panelu dolnym. Komora piecyka ze stali rdzoodpornej. 2 wentylatory. Piecyk idealny do zapiekanek, kanapek, odpiekania pieczywa itp. Nie ma możliwości pieczenia bezy (wentylator działa samoczynnie). Sterowanie manualne. Piec mieści jednorazowo 4 blachy o rozmiarach 43x31 cm.

Regulacja temperatury w zakresie do 300oC. Timer od 0 do 60 minut.

W wyposażeniu piecyka 4 ruszty o wymiarach 43x31 cm.

Ze względu na kominek w tylnej ściance piec powinien być odsunięty od ściany 15-20 cm.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne