Urządzenie może współpracować z naczyniami o średnicy od 120 do 260 mm.
Dzięki prędkiemu i instynktownemu ustawieniu temperatury naczynia (60 – 240°C), czasu (0 – 180 minut) oraz płynnej regulacji mocy 500W – 1800W (pole lewe), 500W-1700W (pole prawe) urządzenie daje niezwykle dużo możliwości wykorzystania pracy w fachowej kuchni i obsłudze imprez cateringowych przy każdym procesie kulinarnym.
Bezpieczeństwo gwarantowane jest przez układ kontroli temperatury pracy i wyłączenia urządzenia w sytuacji jego przegrzania.
Blokada stawień parametrów pracy chroni przed ich przypadkową zmianą a obszerny czytelny wyświetlacz LCD widoczny pod wieloma kątami daje wysoki komfort stosowania w każdej sytuacji.
innowacyjny design spełni oczekiwania przy bezpośredniej obsłudze klientów.
Urządzenie daje możliwość oszczędności do 60% kosztów energii w porównaniu do konwencjonalnych kuchni elektrycznych.
właściwości artykułu:
- Moc: 1800W + 1700W (2000W + 1500W w trybie boost)
- Średnica naczynia: 120 - 260 mm
- Zakres temperatury: 60oC~240 oC
- Timer: 1 – 180 min (zmiana co 5 min)
- Detekcja naczynia: tak
- wyświetlacz cyfrowy: tak
- Materiał wykonania pokrywy: stal nierdzewna
- Materiał wykonania płyty górnej: szkło