• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec konwekcyjno-parowy 20x GN 1/1 elektryczny 37,7 kW z bezpośrednim natryskiem Płyty załadowcze piekarnika „WZDŁUŻNIE" GN 1/3, 1/2, 2/3 i 1/1. Nośność: 100 kg. 1 wózek transportowy i 1 odłączana ładowarka, oba mniejsze niż 65 mm „zabezpieczające przed przewróceniem". Sonda temperatury rdzenia. Wózek i ładowarka 600x400 EURONORM (na zamówienie nr ref: AC/2P2.) Dolna płyta zamykająca zintegrowana z drzwiami. Dostosowywane nóżki ze stali nierdzewnej. Uwaga: dostarczane bez rusztów i płyt GN. Kompozycja wewnętrzna i zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego, panel sterowania z filtrem ze stali rdzoodpornej zapobiegającym zabrudzeniu części (panel wentylowany), nóżki ze stali nierdzewnej. Komora gotowania: kompletnie spawana, w całości wodoszczelna, zaokrąglone narożniki i kąty bez ostrych krawędzi. Uszczelka mocowana na przodzie komory gotowania. Podwójnie ciągnione dno, które oddziela kondensat od tłuszczu w kierunku wylotu. Łatwo zdejmowalna platynowa konstrukcja drzwi. Łatwo demontowalne dyfuzory ciepła. Duża zmotoryzowana Oura zezwalająca na wszystkie operacje gotowania. Drzwi z podwójnymi szybami: poręczny i atermiczny uchwyt, samoczynne zamykanie z zabezpieczeniem przed przypadkowym otwarciem, rekuperator kondensatu zintegrowany z drzwiami, uchylna szyba wewnętrzna zapewniająca łatwe czyszczenie i świetną higienę. Cyrkulacja powietrza między szybami ulepszoną izolację termiczną. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator w trakcie otwierania. Boczne oświetlenie LED umożliwiające całościowy widok obudowy. Ogrzewanie elektryczne: krągłe komponenty grzewcze ze stali nierdzewnej umieszczone za deflektorami wentylatora, para za pomocą nebulizatora. Panel sterowania 7 „DOTYKOWY" z dostępem od przodu umożliwiającym szybką i łatwą obsługę posprzedażową, stopień ochrony IPx5 (przed strumieniem wody z lancy). Wersja PLUS Ct: Bezpośredni wtrysk pary (90% nasycenie), KONTROLA EKRANU DOTYKOWEGO - 7-calowy ekran dotykowy i kolorowy ekran wysokiej rozdzielczości, zezwalający użytkownikowi dopasować wszystkie główne funkcje piekarnika. Zarządzanie ulubionymi na ekranie głównym. Alarm dźwiękowy i wizualny na koniec programu. 2 tryby pieczenia (programowany, manualny), 11 stopni nawilżania, Pamięć (pre- programowalna) dla 1000 przepisów, pieczenia w 16 zróżnicowanych fazach (wybór z 16 różnych rodzajów następujących po sobie pieczeń), Port USB do przechowywania i transferu różnorodnych programów gotowania (zarządzanie danymi HACCP), 7 regulatorów prędkości. Wskaźnik rdzenia (1 czujka), samoczynne rozgrzewanie i szybkie chłodzenie komory pieczenia (CCRR), Zintegrowane urządzenie do automatycznego czyszczenia AUTO-CLEANING (CCNA), 4 zróżnicowane cykle do wyboru, funkcja ECONOMIZER do oszczędzania wody i detergentów. Mocne strony - rodzaj GOTOWANIA: Konwekcja od 25° do 300°C. Para 100°C. Mieszana konwekcja/para od 25° do 250°C. Regeneracja i utrzymanie temperatury od 25° do 250°C. --//--CharakterystykaRodzaj Stacjonarny Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 37,7 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura znikoma (°C) 25 Temperatura maksymalna (°C) 300 ilość poziomów 20 rozmiar GN 1/1 GN pojemność GN 20x GN 1/1 Samoczyszczenie TAK Kółka TAK Oświetlenie TAK pojemnościPojemność (kg) 100 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 864 Szerokość (mm) 911 Wysokość (mm) 1794

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne