Piec 1-komorowy do pizzy, gazowy 18,5kW, 1080x720x(h)185 mm, 2xØ500 mm Komora: 1080x720x(h)185 mm (18,5 kW), 6 pizzy o średnicy 350 mm (albo) 2 pizze o średnicy 500 mm. Zdolność produkcyjna: 48 do 54 pizzy na godzinę (średnica 350 mm) albo 16 do 18 pizzy na godzinę (średnica 500 mm). 2 piece sztaplowane (6+6). Komora ze stali nierdzewnej, podstawa z kamienia ogniotrwałego, izolacja z grubej wełny mineralnej. „Ura" do odprowadzania dymu i pary. Podwójne wpuszczane oświetlenie wnętrza „wysoka T°C". Powrót drzwi za pomocą sprężyny, klamka ze stali rdzoodpornej na całej długości drzwi, okno „panoramiczne" ze szkła bezpiecznego, pokryte szybą zabezpieczającą przed nagrzewaniem, uszczelka z włókna szklanego ceramicznego. Elektroniczne sterowanie zaworami ze świecą zapłonową i urządzeniami zabezpieczającymi. Łuk ze stali rdzoodpornej zapobiegający spadkowi temperatury w trakcie otwierania drzwi. Termostat bezpieczeństwa w standardzie. Niezależny i wyjmowany panel sterowania z podwójnym wyświetlaczem cyfrowym (temperatura wybrana i rzeczywista), nietrudna obsługa, wentylator chłodzący. Urządzenia tworzone są zgodnie z obowiązującymi normami CE. Mocne strony: Piecyk łączący skuteczność i oszczędności. Panel sterowania z wrażliwymi klawiszami, elektroniczną regulacją termostatu (450°C), cyfrowym wyświetlaczem. System ogrzewania gazowego, dolna część jest podgrzewana poprzez kondukcję dzięki wymiennikom ciepła ze stali rdzoodpornej, zasilane poprzez 4 palniki, umieszczone w komorze spalania, a sama komora jest podgrzewana przez konwekcję. Odzyskiwacz ciepła, specyficzne urządzenie pozwalające na oszczędzanie energii poprzez użycie ciepła zgromadzonego pod piecem. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Gazowe Moc gazowa (kW) 18,5 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 450 liczba komór 1 rozmiary komory 1080x720x(h)185mm liczba pizz 2 Średnica pizzy 50 cm produktywność 18 pizz Ø50 cmm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna wymiaryGłębokość (mm) 1120 Szerokość (mm) 1590 Wysokość (mm) 760