Piec 1-komorowy do pizzy, opalany drewnem kW, 10xØ300 mm pojemność na 8-10 pizz o średnicy Ø 300 mm i średnicy wewnętrznej 1450 mm. Szerokość podcienia wynosi 540 mm. 1. Krągła rama z dnem do konstrukcji piekarnika z kolorowego żelaza. 2. Materiał izolacyjny. 3. Płyta uziemiająca wytwarzana z materiału ognioodpornego. 4. Skarbiec produkowany z materiału ognioodpornego. 5. Tablet wokół piekarnika produkowany z granitu „porino". 6. Pasaż produkowany z brykietu ognioodpornego. 7. Podłączenie komina. 8. Łączniki wyprodukowane z cementu ognioodpornego (1400°C). Dane: Ważne: pomiędzy ściankami pieca a ścianką wykończającą należy umieścić izolujący materiał, tak jak wełnę skalną. Wyjście komina powinno być koliste lub kwadratowe. Komin powinien być naturalnie wydmuchiwany, bez ingerencji mechanicznych. Uwaga: po zainstalowaniu pieca, powinno się go rogrzać poprzez 48 godzin na niskiej temperaturze bez huśtających drzwi. Wszystkie nasze piece mogą być wyekwipowane w palnik gazowy. --//--CharakterystykaRodzaj Piec komorowy Zasilanie Drewno liczba komór 1 ilość pizz 10 Średnica pizzy 30 cm MateriałyMateriał Stal nierdzewna wymiaryGłębokość (mm) 1680 Szerokość (mm) 1680 Wysokość (mm) 1050