Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 24,9kW, Ø500 mm wymiary wewnętrzne: 800x1200x(h)100mm Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 250mm 230g = 220 pizzy, do Ø 500mm 915g = 35 pizzy (czas pieczenia od 3,5 do 5 minut) W standardzie ma podstawę ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami) ) Możliwość łączenia maksymalnie 3 piekarników tego samego modelu. Tworzony w całości ze stali rdzoodpornej AISI 304, z izolacją termiczną z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i szybkości przejścia ciepła. Prędki zasięg temperatury i nieskomplikowany dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja obszernej i małej mocy. Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Łatwy i szybki w obsłudze posprzedażnej. Mocne strony: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent zezwala na jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze niżeli w tradycyjnych piecach, co jednoczy się z udoskonaloną jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 24,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 50 cm efektywność 35 pizz Ø50 cmm/h dane dopełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 2180 Szerokość (mm) 1650 Wysokość (mm) 1130 Głębokość wewnętrzna (mm) 800 Szerokość wewnętrzna (mm) 1200 Wysokość węwnetrzna (mm) 100