• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 44,9kW, Ø500 mm wymiary wewnętrzne: 1000x1300x(h)100 Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 250 mm „230 gr." = 330 pizz, do Ø 500 mm „915 gr." = 60 pizz (czas gotowania od 3,5 do 5 minut). W standardzie posiada podstawę ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami). Stworzony w całości ze stali rdzoodpornej AISI 304 z izolacją cieplną z włókna ceramicznego. Tunel kuchenny z elektroniczną regulacją temperatury i prędkości podmiany ciepła. Prędki zasięg temperatury i prosty dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura 320°C. Ogrzewanie elektryczne z niezależną regulacją mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i prędki w obsłudze posprzedażnej. Mocne strony: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent pozwala na jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze aniżeli w konwencjonalnych piecach, co scala się z lepszą jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 44,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 liczba komór 1 Średnica pizzy 50 cm skuteczność 60 pizz Ø40 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 2450 Szerokość (mm) 1820 Wysokość (mm) 1190 Głębokość wewnętrzna (mm) 1000 Szerokość wewnętrzna (mm) 1300 Wysokość węwnetrzna (mm) 100

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne