Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 44,9kW, Ø500 mm wymiary wewnętrzne: 1000x1300x(h)100 Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 250 mm „230 gr." = 330 pizz, do Ø 500 mm „915 gr." = 60 pizz (czas gotowania od 3,5 do 5 minut). W standardzie posiada podstawę ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami). Stworzony w całości ze stali rdzoodpornej AISI 304 z izolacją cieplną z włókna ceramicznego. Tunel kuchenny z elektroniczną regulacją temperatury i prędkości podmiany ciepła. Prędki zasięg temperatury i prosty dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura 320°C. Ogrzewanie elektryczne z niezależną regulacją mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania dostępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i prędki w obsłudze posprzedażnej. Mocne strony: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent pozwala na jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze aniżeli w konwencjonalnych piecach, co scala się z lepszą jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 44,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 liczba komór 1 Średnica pizzy 50 cm skuteczność 60 pizz Ø40 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 2450 Szerokość (mm) 1820 Wysokość (mm) 1190 Głębokość wewnętrzna (mm) 1000 Szerokość wewnętrzna (mm) 1300 Wysokość węwnetrzna (mm) 100