• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 6,3kW, Ø400 mm rozmiary wewnętrzne: 400x570x(h)90 Produkcja pizzy na godzinę: Ø 150 mm „80 gr." = 130 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 18 pizzy (czas pieczenia od 3,5 do 4 minut) 4 nóżki ze stali nierdzewnej wewnątrz i na zewnątrz stworzone ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja cieplna z włókna ceramicznego. Tunel wypiekowy: elektroniczna regulacja temperatury i szybkości jazdy. Szybkie nagrzewanie, przystępny dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne z niezależną regulacją mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i szybki w obsłudze posprzedażnej. Atuty: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent pozwala na jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze niżeli w konwencjonalnych piecach, co konsoliduje się z lepszą jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 6,3 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm skuteczność 18 pizz Ø40 cmm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1270 Szerokość (mm) 800 Wysokość (mm) 390 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 570 Wysokość węwnetrzna (mm) 90

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne