Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 6,3kW, Ø400 mm rozmiary wewnętrzne: 400x570x(h)90 Produkcja pizzy na godzinę: Ø 150 mm „80 gr." = 130 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 18 pizzy (czas pieczenia od 3,5 do 4 minut) 4 nóżki ze stali nierdzewnej wewnątrz i na zewnątrz stworzone ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja cieplna z włókna ceramicznego. Tunel wypiekowy: elektroniczna regulacja temperatury i szybkości jazdy. Szybkie nagrzewanie, przystępny dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne z niezależną regulacją mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i szybki w obsłudze posprzedażnej. Atuty: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent pozwala na jednolite rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze niżeli w konwencjonalnych piecach, co konsoliduje się z lepszą jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 6,3 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm skuteczność 18 pizz Ø40 cmm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1270 Szerokość (mm) 800 Wysokość (mm) 390 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 570 Wysokość węwnetrzna (mm) 90