• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 6,3kW, Ø400 mm wymiary wewnętrzne: 400x570xh90 Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 150 mm „80 gr." = 130 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 18 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4 minut) 4 nóżki ze stali rdzoodpornej we wnętrzu i na zewnątrz wytwarzane ze stali nierdzewnej AISI 304, izolacja cieplna z włókna ceramicznego. Tunel do pieczenia: elektroniczna regulacja temperatury i szybkości jazdy. Szybkie nagrzewanie i nieskomplikowany dostęp konserwacyjny. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne z niezależną regulacją mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, z 6 programami pieczenia dla przystępnej i szybkiej obsługi posprzedażowej. Mocne strony: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent umożliwia jednorodne rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze niż w konwencjonalnych piecach, co łączy się z lepszą jakością gotowania i oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 6,3 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm produktywność 18 pizz Ø40 cmm/h informacje dopełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1270 Szerokość (mm) 800 Wysokość (mm) 390 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 570 Wysokość węwnetrzna (mm) 90

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne