Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm wymiary wewnętrzne 400x580x(h)95. Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 150 mm „80 gr." = 145 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 21 pizzy (czas gotowania 3,5 do 4 minut). Na zamówienie: podstawa ze stali rdzoodpornej na kółkach skrętnych (z hamulcami) (patrz SFTEV40/58-N). Możliwość łączenia maksymalnie 3 piekarników tego samego modelu. Tworzony w całości ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości wymiany ciepła. Prędkie osiągnięcie temperatury, nietrudny dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka i niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, z możliwością zarządzania 6 programami pieczenia, łatwy i szybki w obsłudze posprzedażowej. Mocne strony: wspaniałe do ciągłego pieczenia pizz, tostów, ciast, rogalików, lasagne itp. Nieszablonowy patent Diamond© umożliwia jednolite rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie przy niższej temperaturze konwencjonalne piekarniki, co daje udoskonaloną jakość gotowania i oszczędność energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 7,9 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm sprawność 21 pizz Ø40 cmm/h dane dopełniające Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 1300 Szerokość (mm) 980 Wysokość (mm) 1060 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 95