Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm rozmiary wewnętrzne: 400x580x(h)95 Produkcja pizzy na godzinę: Ø 150 mm „80 gr." = 145 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 21 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4 minut) Na zamówienie: podstawa ze stali rdzoodpornej na kółkach (z hamulcami) (patrz SFTEV40/58-N). Możliwość sztaplowania do 3 piekarników tego samego modelu. Budowa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja cieplna z włókna ceramicznego. Tunel wypiekowy: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości jazdy. Szybkie nagrzewanie, nieskomplikowany dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Prosty i prędki w obsłudze posprzedażnej. Zalety: genialne do ciągłego pieczenia pizz, tostów, ciast, rogalików, lasagne itp. Nieszablonowy patent Diamond© zezwala na jednolite rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie przy niższej temperaturze konwencjonalne piekarniki, co daje udoskonaloną jakość gotowania i oszczędność energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 7,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm wydajność 21 pizz Ø40 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1300 Szerokość (mm) 980 Wysokość (mm) 1060 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 95