• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, elektryczny 7,9kW, Ø400 mm rozmiary wewnętrzne: 400x580x(h)95 Produkcja pizzy na godzinę: Ø 150 mm „80 gr." = 145 pizzy, do Ø 400 mm „585 gr." = 21 pizzy (czas pieczenia 3,5 do 4 minut) Na zamówienie: podstawa ze stali rdzoodpornej na kółkach (z hamulcami) (patrz SFTEV40/58-N). Możliwość sztaplowania do 3 piekarników tego samego modelu. Budowa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja cieplna z włókna ceramicznego. Tunel wypiekowy: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości jazdy. Szybkie nagrzewanie, nieskomplikowany dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie elektryczne: niezależna regulacja mocy (wysoka/niska). Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Prosty i prędki w obsłudze posprzedażnej. Zalety: genialne do ciągłego pieczenia pizz, tostów, ciast, rogalików, lasagne itp. Nieszablonowy patent Diamond© zezwala na jednolite rozprowadzenie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie przy niższej temperaturze konwencjonalne piekarniki, co daje udoskonaloną jakość gotowania i oszczędność energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 7,9 Napięcie 230V; 400V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 Średnica pizzy 40 cm wydajność 21 pizz Ø40 cm/h MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 1300 Szerokość (mm) 980 Wysokość (mm) 1060 Głębokość wewnętrzna (mm) 400 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 95

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne