• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec 1-komorowy do pizzy taśmowy, gazowy 13,96kW, 8xØ450 mm wymiary wewnętrzne: 500x850x(h)100 Produkcja pizzy na godzinę: od Ø 200 mm „145 gr." = 135 pizzy, do Ø 450 mm „740 gr." = 25 pizz (czas pieczenia 3,5 do 4,5 minut) Standardowo z podstawą ze stali nierdzewnej na kółkach skrętnych (z hamulcami) Możliwość sztaplowania do 3 pieców tego samego modelu tworzony w pełni ze stali rdzoodpornej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego. Tunel do gotowania: elektroniczna regulacja temperatury i prędkości zamiany ciepła. Prędkie osiągnięcie temperatury, łatwy dostęp w celu konserwacji. Maksymalna temperatura: 320°C. Ogrzewanie gazowe: elektroniczna kontrola płomienia, regulacja minimum/maksimum. Elektroniczny „cyfrowy" panel sterowania przystępny od przodu, umożliwiający zarządzanie 6 programami pieczenia. Przystępny i szybki w obsłudze posprzedażnej. Zalety: Ideally zaprojektowany do bezprzerwowego pieczenia pizzy, tostów, tart, rogalików, lasagne itp. Jedno patent zezwala na jednorodne rozprowadzanie przepływu gorącego powietrza, umożliwiając gotowanie w niższej temperaturze niż w klasycznych piecach, co zespala się z ulepszoną jakością gotowania, a także oszczędnością energii. --//--CharakterystykaRodzaj Piec taśmowy Zasilanie Gazowe Moc elektryczna (kW) 0,44 Moc gazowa (kW) 13,96 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura maksymalna (°C) 320 ilość komór 1 ilość pizz 8 Średnica pizzy 45 cm sprawność 25 pizz Ø45 cmm/h informacje dodatkowe Możliwość ustawienia w stos do 3 pieców tego samego modelu MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali nierdzewnej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 1750 Szerokość (mm) 1260 Wysokość (mm) 1070 Głębokość wewnętrzna (mm) 500 Szerokość wewnętrzna (mm) 580 Wysokość węwnetrzna (mm) 100

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne