• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec konwekcyjno-parowy 10x GN 2/1 elektryczny 35,4 kW z automatycznym czyszczeniem Płyty obciążeniowe piekarnika GN 2/1 (lub GN 1/1). Nośność 100 kg. Konstrukcje boczne mniejsze aniżeli 65 mm „zabezpieczające przed przewróceniem". Sonda temperatury rdzenia. Ładowarka 600x400 EURONORM (na zamówienie nr ref: AC/P12.) Uwaga: dostarczana bez rusztów i płyt GN. Kompozycja wewnętrzna i zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304, izolacja termiczna z włókna ceramicznego, panel sterowania z filtrem ze stali rdzoodpornej uniemożliwiającym zabrudzeniu elementów (panel wentylowany), nóżki ze stali rdzoodpornej. Komora gotowania: kompletnie spawana, w całości wodoszczelna, zaokrąglone rogi i kąty bez nierówności. Uszczelka mocowana na przodzie komory gotowania. Podwójnie ciągnione dno, które oddziela kondensat od tłuszczu w kierunku wylotu. Prosto zdejmowalna platynowa budowa drzwi. Prosto demontowalne dyfuzory ciepła. Obszerna zmotoryzowana Oura umożliwiająca wszystkie operacje gotowania. Drzwi z podwójnymi szybami: użyteczny i atermiczny uchwyt, samoczynne zamykanie z zabezpieczeniem przed przypadkowym otwarciem, rekuperator kondensatu zintegrowany z drzwiami, uchylna szyba wewnętrzna zapewniająca proste czyszczenie i genialną higienę. Cyrkulacja powietrza między szybami ulepszoną izolację termiczną. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator w trakcie otwierania. Boczne oświetlenie LED umożliwiające całościowy widok obudowy. Ogrzewanie elektryczne: krągłymi elementami grzewczymi ze stali nierdzewnej umieszczonymi za deflektorami wentylatora, parą za pomocą nebulizatora. Panel sterowania 7 „DOTYKOWY" z dostępem od przodu, szybką i łatwą obsługą posprzedażową, stopień ochrony IPx5 (przed strumieniem wody z lancy). Wersja PLUS Ct: Bezpośredni wtrysk pary (90% nasycenie), KONTROLA EKRANU DOTYKOWEGO - 7-calowy wyświetlacz dotykowy i kolorowy ekran wysokiej rozdzielczości, zezwalający użytkownikowi dopasować wszystkie główne funkcje piekarnika. Zarządzanie ulubionymi na ekranie głównym. Alarm dźwiękowy i wizualny na koniec programu. 2 tryby pieczenia (programowany, manualny), 11 stopni nawilżania, Pamięć (pre- programowalna) dla 1000 przepisów, pieczenia w 16 przeróżnych fazach (dobór z 16 przeróżnych rodzajów następujących po sobie pieczeń), Port USB do przechowywania i transferu różnorodnych programów gotowania (zarządzanie danymi HACCP), 7 regulatorów szybkości. Wskaźnik rdzenia (1 czujka), samoczynne rozgrzewanie i szybkie chłodzenie komory pieczenia (CCRR), Zintegrowane urządzenie do automatycznego czyszczenia AUTO-CLEANING (CCNA), 4 zróżnicowane cykle do wyboru, funkcja ECONOMIZER do oszczędzania wody i detergentów. Zalety - wariant GOTOWANIA: Konwekcja od 25° do 300°C. Para 100°C. Mieszana konwekcja/para od 25° do 250°C. Regeneracja i utrzymanie temperatury od 25° do 250°C. --//--CharakterystykaRodzaj Nablatowy Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 35,4 Napięcie 230V Częstotliwość 50 Hz, 60 Hz Temperatura niepokaźna (°C) 25 Temperatura maksymalna (°C) 300 ilość poziomów 10 wymiar GN 2/1 GN objętość GN 10x GN 2/1 Samoczyszczenie TAK Oświetlenie TAK pojemnościPojemność (kg) 100 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 971 Szerokość (mm) 1090 Wysokość (mm) 1058

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne