• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec konwekcyjno-parowy 10x GN1/1 gazowy 31 kW z bezpośrednim natryskiem Piekarnik z możliwością załadunku płyt GN 1/3, 1/2, 2/3 i 1/1 „WZDŁUŻ". Nośność: 50 kg. Konstrukcje boczne mają mniej niżeli 65 mm, żeby zapobiec przewróceniu. Gromadzi sondę temperatury rdzenia. Struktura (Dx i Gx) to 600x400 EURONORM (na żądanie ref: AC/SE.). Uwaga: dostarczane bez rusztów i płyt GN. We wnętrzu i na zewnątrz ze stali nierdzewnej AISI 304, izolacja ceramiczna z termofibry, nóżki ze stali nierdzewnej. Komora gotowania jest w całości spawana z całkowitym uszczelnieniem, zaokrąglonymi narożnikami i kątami bez nierówności. Uszczelkę mocuje się na przedniej powierzchni komory gotowania. Fundusz tłoczący zbiera kondensację w kierunku wylotu. Kompozycja przenosi prosto wyjmowane platynowe dyfuzory ciepła, które można łatwo zdemontować. Zmotoryzowana Oura jest w szerokiej mierze zwymiarowana, by umożliwić wszystkie warianty gotowania. Oświetlenie boczne pozwala na pełny widok komory gotowania. Konstrukcja komory gotowania w połączeniu z bocznym wentylatorem wytworzonym ze stali nierdzewnej AISI 304 (CCRR) gwarantuje właściwe zarządzanie i równomierne rozprowadzanie ciepła. Drzwi z podwójnym przeszkleniem, funkcjonalną i atermiczną klamką, samoczynnym zamykaniem i zabezpieczeniem przed przypadkowym otwarciem oraz zintegrowanym w drzwiach rekuperatorem kondensatu. Szkliwa wewnętrzne unoszą się na zawiasach, upraszczając czyszczenie i gwarantując nieprzeciętną higienę. Cyrkulacja powietrza przedostaje się do szyb, udoskonaloną izolację termiczną. Mikroprzełącznik zatrzymujący wentylator po otwarciu drzwi. Ogrzewanie gazu odbywa się przy pomocy palników pulsacyjnych i rowkowych wymienników ciepła (powiększa sprawność i pozwala zaoszczędzić do 20% zużycia gazu i 20% emisji krzywdzących substancji), para wytworzona jest przez nebulizator. Panel sterowania to „ekran DOTYKOWY z dostępem od przodu, gwarantujący łatwy i szybki SAV, ze wskaźnikiem ochrony IPX5 (przed strumieniami wody). Wersja PLUS Ct: Bezpośrednie wtryskiwanie pary (90% nasycenie). Obsługa za pomocą EKRANU DOTYKOWEGO o wysokiej rozdzielczości barw, dzięki czemu użytkownik może przystosować główne funkcje pieca. Zarządzanie ulubionymi pozycjami na ekranie głównym. Alarm dźwiękowy i wizualny informujący o zakończeniu programu. 2 tryby pieczenia (programowany, ręczny). 11 stopni nawilżania. Pamięć (pre-programowanie) na 1000 przepisów, gotowanie na 16 różnorodnych etapach. Port USB do przesyłania różnych programów gotowania (zarządzanie danymi HACCP). 7 kontrola prędkości. Samoczynne rozgrzewanie i prędkie schładzanie komory do gotowania (CCRR). ZastosowanY automatycznY SYSTEM CZYSZCZENIA (CCNA), 4 rozmaite cykle do wyboru, funkcja EKONOMIZER umożliwiająca oszczędzanie wody i detergentu. ZAAWANTOWANIE - typ gotowania: Konwekcja od 25° do 300°C. Para 100°C. Mieszana konwekcja/para od 25° do 250°C. Regeneracja i utrzymanie temperatury od 25° do 250°C. --//--CharakterystykaRodzaj Nablatowy Zasilanie Gazowe Moc elektryczna (kW) 1,1 Moc gazowa (kW) 31 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz Temperatura mała (°C) 25 Temperatura maksymalna (°C) 300 ilość poziomów 10 wymiar GN 1/1 GN objętość GN 10x GN1/1 Samoczyszczenie TAK Oświetlenie TAK pojemnościPojemność (kg) 50 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 rozmiaryGłębokość (mm) 850 Szerokość (mm) 867 Wysokość (mm) 1058

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne