• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec obrotowy piekarniczy elektryczny | 15 albo 18 stopni | 28000W | 1500x1480x(H)2360mm, Opcjonalnie: wózek 15 albo 18x 450x650 mm (albo) 15 albo 18x 500x700 mm, a także wózek we wnętrzu (niedostarczany z piecem).

Model elektryczny. Zaprojektowany do wysokiej wydajności, szybkie wkładanie i wyjmowanie. Fasada ze stali chromowo-niklowej AISI 304. Wózek, mocowania do góry wózka. Komora pieca zaprojektowana ze stali chromowo-niklowej AISI 304.

Drzwi pieca z uchwytem atermicznym, zabezpieczeniem i dużą szybą. Wydech na kondensat w standardzie. Analogowy panel sterowania, elektryczna regulacja temperatury do 50° do 300°C. Oświetlenie wewnętrzne.

Spryskiwacz w standardzie. Modele elektryczne: każdy model można zmienić na 230 V/3. Mm (S x G x W): 1500 x 1480 x h2360 kW: 28 V: 400-230/3N 50Hz kg: 700, --//--, Charakterystyka, wariant, Stacjonarny, Kolor, Srebro, Temperatura niewiele znacząca (°C), 50, Temperatura maksymalna (°C), 300, ekran, tak, rozmiary blach, 450 x 650 mm, 500 x 700 mm, liczba poziomów, 18, Materiały, Materiał, Stal chromowo-niklowa, Szkło, Gatunek stali rdzoodpornej, AISI 304, Zasilanie i moc, Zasilanie, Elektryczne, Napięcie, 230V, 400V, Częstotliwość, 50Hz, Moc elektryczna (kW), 28, wymiary, Szerokość (mm), 1500, Głębokość (mm), 1480, Wysokość (mm), 2360

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne