• Producent: Diamond
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Piec obrotowy piekarniczy elektryczny | 15 albo 18 stopni | 47000W | 1840x1850x(H)2700mm, Opcjonalnie: wózek 15x 600x800 mm, 30x 600x400 mm (lub) 18x 600x800 mm, 36x 600x400 mm i wózek wewnątrz (niedostarczany z piecem).

Model elektryczny. Zaprojektowany do wysokiej wydajności, prędkie wkładanie i wyjmowanie. Fasada ze stali chromowo-niklowej AISI 304. Wózek, mocowania do góry wózka. Komora pieca zaprojektowana ze stali chromowo-niklowej AISI 304.

Drzwi pieca z uchwytem atermicznym, zabezpieczeniem i dużą szybą. Wydech na kondensat w standardzie. Analogowy panel sterowania, elektryczna regulacja temperatury do 50° do 300°C. Oświetlenie wewnętrzne.

Spryskiwacz w standardzie. Modele elektryczne: każdy model można zmienić na 230 V/3. Mm (S x G x W): 1840 x 1850 x h2700 kW: 47 V: 400-230/3N 50Hz kg: 1380, --//--, Charakterystyka, rodzaj, Stacjonarny, Kolor, Srebro, Temperatura niepokaźna (°C), 50, Temperatura maksymalna (°C), 300, wyświetlacz, tak, wymiary blach, 600 x 800 mm, liczba stopni, 18, Materiały, Materiał, Stal chromowo-niklowa, Szkło, Gatunek stali rdzoodpornej, AISI 304, Zasilanie i moc, Zasilanie, Elektryczne, Napięcie, 230V, 400V, Częstotliwość, 50Hz, Moc elektryczna (kW), 47, rozmiary, Szerokość (mm), 1840, Głębokość (mm), 1850, Wysokość (mm), 2700

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne