• Producent: Arktic
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Schładzarka szokowa 15x GN1/1Profesjonalna schładzarka szokowa producenta Hendi. Schładzarki szokowe to urządzenia służące do szybkiego schładzania albo zamrażania przygotowanych potraw. Sugerowane są dla restauracji, firm cateringowych czy także domów weselnych. Posiadają obudowę zewnętrzną i komorę wewnętrzną wytworzoną z gatunkowej stali nierdzewnej. Komora wewnętrzna jest z zaokrąglonymi narożnikami co usprawnia czyszczenie i utrzymanie najwyższej higieny. Izolacja o grubości 60 mm z poliuretanu jest wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem, co zapewnia wysoki współczynnik izolacji termicznej. Na dodatek są wyekwipowane: – Elektroniczny panel sterowania i kontroli informacji – samoczynnie domykające się drzwi z uszczelką magnetyczną – Sonda jednopunktowa w zestawie – System schładzania/zamrażania wymuszony wentylatorem – Bezproblemowa praca w temp. Otoczenia do +43°C i wilgotności względnej powietrza do 65% – Czynnik chłodzący: R404a/R507 – Możliwość schładzania od +70°C do +3°C (90 min.), od +70°C do –18°C (240 min.) albo w określonym czasie bez podania końcowej temperatury – Parownik z rozmrażaniem ustawionym czasowo po zakończeniu cyklu pracy z wysuwaną wanienką na skropliny – regulowane nóżki ze stali nierdzewnej dodatkowe właściwości produktu:pojemność komory: 15x GN 1/1 lub 15x blach 600x400 mm, wymiary wew. Komory: 610x410x(H)1120, 15 par prowadnic z odstępem co 70 mm, efektywność przy schładzaniu do +3°C: 45 kg, sprawność przy zamrażaniu do –18°C: 35 kg, Waga 120 kg--//--CharakterystykaKolor Srebro Temperatura niewiele znacząca (°C) -18 Temperatura maksymalna (°C) 70 Maksymalna temperatura otoczenia 43°C wymiary blach 600 x 400 mm ilość poziomów 15 rozmiar GN 1/1 GN MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność GN 15 x 1/1 GN Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 400V Moc elektryczna (kW) 1,82 wymiarySzerokość (mm) 750 Głębokość (mm) 740 Wysokość (mm) 1850

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii