Maszyna do lodów o obszerności zbiornika 2 l. Stanowi potrzebne urządzenie w każdej lodziarni, kawiarni i cukierni, lecz przyda się także w restauracji. Urządzenie widocznie usprawni proces produkcji ulubionego poprzez wszystkich deseru – produkuje lody w czasie do 90 minut i nie wymaga użycia schłodzonych produktów. Funkcja podtrzymania temperatury pozwala utrzymać je w wspaniałej konsystencji przez 2 godziny od zakończenia pracy maszyny.
W maszynie można też przygotować m.in. Sorbety oraz mrożone jogurty. Maszynę zaopatrzono w pojemnik na lody o objętości 2 l. Kompresor chłodzony powietrzem z zakresem temperatur -10°C do -35°C. Podświetlany ekran cyfrowy (wskazuje m.in. Czas pracy i temp. Mrożenia). W pojemniku łopatka mieszająca. Klarowna pokrywa z komfortowym systemem zamykania typu „Twist-Lock”.