fachowy kuter firmy HALLDE o objętości misy 6 l do przygotowywania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej. Zezwala na mielenie, siekanie, mieszanie mięsa, ryb, owoców, warzyw, czekolady, suchego pieczywa itp. Doskonały do przygotowywania dressingów, olejów ziołowych, ciasta na naleśniki, majonezów, deserów, pasztetów i in.
Orientacyjna produktywność kutra - 0,5 do 3,5 kg/min.
Specjalny system zgarniania zawartości misy znacznie skraca czas obróbki i pozwala osiągnąć taki sam efekt zawsze. Wygodne uchwyty zezwalają na łatwe przenoszenie urządzenia.
Pojemnik kutra jest stworzony ze stali rdzoodpornej, natomiast pokrywa i system zgarniania i centralna piasta sekcji miksującej - z wyjątkowo odpornego na uderzenia i wysoką temperaturę (do 115ºC) tworzywa (polisulfon).
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wykonany przez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji.
artykuł na zamówienie