Urządzenie wielofunkcyjne do mielenia mięsa i tarcia sera (wilk do mięsa + tarka do sera) firmy Fimar. Niecodzienne połączenie dwóch pokaźnych funkcji w jednym kompaktowym urządzeniu. Urządzenie świetnie spełni oczekiwania stanowczo w sklepach spożywczych i restauracjach.
Część mieląca mięso (wilk): - produktywność mielenia na poziomie od 150 do 250 kg/h,
- wyjmowany zespół mielący stworzony ze stali rdzoodpornej AISI 304,
- wlot do maszynki do mięsa o średnicy 52 mm,
- w komplecie sitko z otworami o śr. 6 mm,
- samoostrzący się nóż ze stali nierdzewnej.
Tarka do serów: - sprawność tarcia na poziomie ok. 40 kg/h,
- wlot z polerowanego aluminium o wym. 140x75 mm,
- część trąca ze stali rdzoodpornej,
- mikroprzełącznik na popychaczu tarki,
obudowa urządzenia została wytworzona z polerowanego aluminium.