• Producent: Redfox
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest przeznaczona do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje klasyczne rozbijanie mięsa tłuczkiem. To wytrzymałe stworzone całkowicie ze stali nierdzewnej urządzenie jest asygnowane do obfitych obciążeń. Może być używane do pracy ciągłej. Dwa wałki z tarczami nożowymi (28 sztuk na każdy wałek) sprawią,nawet najtwardsze mięso stanie się proste w obróbce. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty.
Urządzenie jest naprawdę łatwe w obsłudze i czyszczeniu. Zestaw nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce albo wyczyścić twardą szczotką.
Ze względu na dużą sprawność kotleciarkę poleca się dla domów weselnych, stołówek zakładowych i wszystkich placówek, gdzie jednorazowo przygotowuje się obszerniejsze ilości kotletów czy steków. Koszt zakupu kotleciarki szybko się zwraca dzięki oszczędnościom czasu oraz energii elektrycznej czy gazowej dedykowanej na krótszą o około 35% obróbkę cieplną potraw. W pakiecie z kotleciarką przystawka do zgniatania mięsa, która ma dwa walce z tworzywa.


Uwaga! Na zdjęciu prezentujemy urządzenie z pojemnikiem stalowym, który jest sprzedawany oddzielnie.

Uwaga:

towar na zamówienie

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne