Gastronomiczny podgrzewacz z 2 komorami Jeżeli prowadzisz małą gastronomię, organizujesz catering albo masz własną restaurację, to podgrzewacz jedzenia powinien być Twoim podstawowym wyposażeniem. Nasza sugestia to wyjątkowo użyteczny, dwukomorowy gastronomiczny podgrzewacz do potraw, który pozwoli Ci utrzymać odpowiednią temperaturę serwowanych dań poprzez dużo godzin. Podgrzewacz jedzenia – jak to działa? Gastronomiczny podgrzewacz działa na zasadzie kąpieli wodnej. Asygnowany jest do mistrzowskiego zastosowania w branży gastronomicznej. Został wytworzony z najwyższej jakości stali rdzoodpornej, która jest niezwykle wytrzymała i wytrzymała na korozję. Jestszczególnie ekonomiczny ze względu na zastosowanie pasty zamiast energii elektrycznej. Dwie wyjmowane komory pozwalają na podgrzanie aż 9 litrów potraw. Dzięki lekkiej konstrukcji i komfortowym uchwytom luźne można go przenosić i transportować. Gastronomiczny podgrzewacz ma wyjątkowo uniwersalne wykorzystanie. Doskonale sprawdza się w barach, stołówkach czy na przyjęciach plenerowych. Zachowuje temperaturę i świeżość dań przez nad wyraz długi czas. Elegancja i funkcjonalność Dzięki ergonomicznej budowie ten szykowny podgrzewacz do dań nie tylko nadzwyczajnie spełnia swoją funkcję, ale też nieprzeciętnie się ukazuje. Pokrywa otwiera się bez konieczności jej trzymania w dłoni. Można ją osadzić na specjalnych uchwytach. Jest prosty i bezpieczny w obsłudze – uchwyt się nie nagrzewa a zabezpieczone pojemniki na pastę są chowane na specjalnej półce. Oferowany przez nasz sklep podgrzewacz gastronomiczny łatwo się czyści. Jego komfortowy montaż i demontaż, gładka polerowana powierzchnia i zaokrąglona konstrukcja zapewniają możliwość skrupulatnego umycia po każdym wykorzystaniu.