Stół chłodniczy FORGAST FG07004 to kompaktowe i praktyczne urządzenie asygnowane do mistrzowskich kuchni gastronomicznych. Łączy przestrzeń roboczą z możliwością skutecznego przechowywania...
Okap kondensacyjny do pieców Millennial Touch Screen i Black Mask to innowacyjne urządzenie, które skutecznie eliminuje opary i polepsza warunki pracy w kuchni, bez konieczności podłączania do...
Piec konwekcyjno- parowy elektryczny Millenial Touch Screen Bakery. Przypasowany do 10 blach 600x400mm. Piec barwny, 7 calowy i dotykowy panel sterowania, umożliwia precyzyjne ustawianie parametrów...
Piec konwekcyjno- parowy elektryczny Millenial Touch Screen Bakery. Dopasowany do 16 blach 600x400mm. Piec kolorowy, 7 calowy i dotykowy panel sterowania, pozwala na dokładne ustawianie parametrów...
Naleśnikarka 2-płytowa gazowa ADA NG 2 do smażenia naleśników. Obudowa stworzona ze stali rdzoodpornej, płyta - z żeliwa. Naleśnikarka może być zasilana gazem sieciowym GZ-50 (G20) lub płynnym...
Patelnia gazowa GP 1 asygnowana do mistrzowskiej gastronomii służy do cieplnej obróbki produktów spożywczych. Umożliwia smażenie produktów w tłuszczu w temperaturze 110-250ºC. Znajduje użycie we...
profesjonalny grill rolkowy GR1A10N firmy Lozamet. Asygnowany do opiekania/podgrzewania parówek i kiełbasek. Urządzenie nadzwyczajnie spełni oczekiwania w food truckach, barach szybkiej obsługi, na...
mistrzowski grill rolkowy GR2A14N do opiekania parówek i kiełbasek. Sprzęt stanie na wysokości zadania w food truckach, barach prędkiej obsługi, na stacjach benzynowych itp. 14 rolek o długości 45...
Salamander, opiekacz elektryczny ADA SE 6, to urządzenie przeznaczone do opiekania różnorodnego typu produktów jak mięso, warzywa itp. Posiada ruchomą dźwignię / windę, która zezwala na obróbkę...
Opiekacz marki ROLLER GRILL nieprzeciętny do opiekania bułek i zapiekanek. Wykonanie - stal nierdzewna. Urządzenie momentalnie się rozgrzewa dzięki kwarcowym grzałkom. Maksymalną temperaturę osiąga...
Patelnia gazowa GP 2 asygnowana do profesjonalnej gastronomii służy do termicznej obróbki produktów spożywczych. Pozwala na smażenie produktów w tłuszczu w temperaturze 110-250ºC. Znajduje...
Bemar stołowy z kranem spustowym BE-3N o objętości 3xGN1/1 produkowany ze stali rdzoodpornej mający wspólny zbiornik wodny (wspólne sterowanie temperatury dla wszystkich pojemników - tzw....
Kuter gastronomiczny producenta RESTOQUALITY o obszerności dzieży 8 l. Wymiary misy: 24x17,5 cm. Urządzenie asygnowane do ścierania, siekania, mielenia, miksowania, rozdrabniania, przetwarzania...
Taboret gastronomiczny gazowy TGO-107.II o mocy palnika 6,5 kW tworzony ze stali nierdzewnej. Lekka szkieletowa konstrukcja. Przeznaczony do fachowej gastronomii. Palnik ma dwa pierścienie ognia...
Tarcza do plastrów falistych dedykowana do sprzętów Robot-coupe: CL 50, CL 52, R 502. Grubość plastrów 3 mm.
Perforowana forma do ciasta - kwadratowa. Wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Znikoma perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Rewelacyjnie gładka powierzchnia nietrudne wyjęcie ciasta z rantu....
Bemar stołowy z kranem spustowym BE-2N o pojemności 2xGN1/1 wyprodukowany ze stali nierdzewnej posiadający wspólny zbiornik wodny (wspólne sterowanie temperatury dla wszystkich pojemników - tzw....
Płyn do mycia pieców DER&Rinse ECO asygnowany do pieców UNOX z samoczynnym systemem myjącym. Srdoek myjący mieści składniki biokompatybilne dla maksymalnego poszanowania środowiska. Płyny...
Miska Denia z linii EARTH TERO producenta RAK to doskonałe połączenie tradycji garncarstwa z postępowym designem, które nawiązuje do głęboko zakorzenionych kultur i naturalnych odcieni terakoty....
Bagnet (miecz) na mięso firmy POTIS dedykowany do nadziewania bloku mięsa do opiekania. Jego uniwersalna budowa sprawia,doskonale pasuje do sprzętów o oznaczeniach E3, G3, a także GD4....
Podgrzewacz od czekolady i sosów 2x 1 litr marki Roller Grill przeznaczony do podgrzewania czekolady i dodatków w formie płynnej w dozownikach. Doskonale spełni oczekiwania do cukierni,...
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych Profichef PCA2 i PCD2. Wytwarzana ze stali rdzoodpornej.14 prowadnic na pojemniki GN. U dołu półka. Wytwarzano w UE. Uwaga: Towar na zamówienie
Taboret gastronomiczny gazowy TGO-110.II o mocy palnika 8 kW wytwarzany ze stali rdzoodpornej. Lekka szkieletowa kompozycja. Asygnowany fachowej gastronomii. Palnik posiada dwa pierścienie ognia...
Tarcza do wiórków 2,3 mm do szatkownicy ProfiChef PC1013. Przeznaczona jest do ścierania ziemniaków, sera, orzechów, migdałów lub czekolady. Dzięki specjalnej konstrukcji części roboczych idealnie...