• Producent: Egaz
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym TG-5727/PKE-1 wykonana ze stali rdzoodpornej przeznaczona do gastronomii. Emaliowane ruszty. Zapalacz elektryczny.
W urządzeniu zastosowano palniki o różnorodnej mocy:
  • 1 palnik o mocy 3,4 kW
  • 2 palniki o mocy 5 kW
  • 2 palniki o mocy 6,5 kW

zastosowanie progresywnych palników dwukoronowych o obfitej efektywności ogrzewających garnek dwoma pierścieniami ognia powoduje, że kuchnia jest widocznie sprawniejsza przy niższym zużyciu gazu.

Zawór odcinający dopływ gazu efektywnie uniemożliwia samoczynny wypływ gazu, także w momencie przypadkowego zgaśnięcia płomienia. Wyjmowane płyty podpalnikowe w istotny sposób usprawniają utrzymanie kuchni w czystości.

W kuchnię wbudowano piekarnik elektryczny PKE-1 przeznaczony do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Komora piekarnika dopasowana do rusztów i blach GN 1/1. W wyposażeniu piekarnika ruszt GN 1/1 i blacha o głębokości 4 cm.

Prosimy o wybranie rodzaju gazu zasilającego ze względu na montowaną w urządzeniu dyszę.

Na zdjęciu demonstrujemy kuchnię 4-palnikową ze wzmocnionym rusztem (wymaga dodatkowej opłaty)! wartość dotyczy kuchni ze typowym rusztem emaliowanym.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne