• Producent: Egaz
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym TG-5728/PKE-1 wyprodukowana ze stali nierdzewnej dedykowana do gastronomii. Emaliowane ruszty. Zapalacz elektryczny.
W urządzeniu zaimplementowano palniki o zróżnicowanej mocy:
  • 1 palnik o mocy 3,4 kW
  • 3 palniki o mocy 5 kW
  • 1 palniki o mocy 8 kW

wykorzystanie nowoczesnych palników dwukoronowych o obfitej sprawności ogrzewających garnek dwoma pierścieniami ognia sprawia, iż kuchnia jest znacznie produktywniejsza przy niższym zużyciu gazu.

Zawór odcinający dopływ gazu wydajnie uniemożliwia automatyczny wypływ gazu, też w chwili przypadkowego zgaśnięcia płomienia. Wyjmowane płyty podpalnikowe w widoczny sposób upraszczają utrzymanie kuchni w czystości.

W kuchnię zaimplementowano piekarnik elektryczny PKE-1 dedykowany do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Komora piekarnika dobrana do rusztów i blach GN 1/1.

Uwaga!
Przy zastosowaniu dysz na gaz ziemny G20 moc grzejna palników wynosi 30 kW.
Przy zastosowaniu dysz na gaz płynny propan-butan moc grzejna palników wynosi 29.2 kW

Prosimy o wybranie typu gazu zasilającego ze względu na montowaną w urządzeniu dyszę. Na zdjęciu pokazujemy kuchnię 4-palnikową ze umocnionym rusztem (wymaga dodatkowej opłaty)! cena dotyczy kuchni ze charakterystycznym rusztem emaliowanym.

W wyposażeniu piekarnika ruszt GN 1/1 oraz blacha o głębokości 4 cm.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne