• Producent: Egaz
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Profesjonalna kuchnia gazowa z piekarnikiem elektrycznym TG-5730/PKE-1 wytwarzana ze stali rdzoodpornej asygnowana do gastronomii. Emaliowane ruszty. Zapalacz elektryczny.
W urządzeniu zastosowano palniki o przeróżnej mocy:
  • 1 palnik o mocy 3,4 kW
  • 2 palniki o mocy 5 kW
  • 1 palnik o mocy 6,5 kW
  • 1 palniki o mocy 8 kW

zastosowanie progresywnych palników dwukoronowych o pokaźnej produktywności ogrzewających garnek dwoma pierścieniami ognia powoduje, iż kuchnia jest istotnie wydajniejsza przy niższym zużyciu gazu.

Zawór odcinający dopływ gazu efektywnie zapobiega samoczynny wypływ gazu, dodatkowo w momencie przypadkowego zgaśnięcia płomienia. Wyjmowane płyty podpalnikowe w istotny sposób ułatwiają utrzymanie kuchni w czystości.

W kuchnię wbudowano piekarnik elektryczny PKE-1 dedykowany do pieczenia produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem mięs i ciast. Komora piekarnika dopasowana do rusztów i blach GN 1/1. W wyposażeniu piekarnika ruszt GN 1/1 oraz blacha o głębokości 4 cm.

Przy zastosowaniu dysz na gaz ziemny G20 moc cieplna palników wynosi 31.5 kW.
Przy zaimplementowaniu dysz na gaz płynny propan-butan moc grzewcza palników wynosi 30.7 kW

Prosimy o wybranie typu gazu zasilającego ze względu na montowaną w urządzeniu dyszę.

Na zdjęciu przedstawiamy kuchnię 4-palnikową ze umocnionym rusztem (wymaga dodatkowej opłaty)! cena dotyczy kuchni ze typowym rusztem emaliowanym.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne